Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / Oostende

Agenda | Oostende | The Big Ask again

Figureer in de nieuwe clip van Nic Balthazar: dans mee voor het klimaat !

Op zaterdag 29 augustus 2009 vanaf 14u op “t Klein Strand” in Oostende, nemen Nic Balthazar en de Klimaatcoalitie “The Big Ask again” clip op. Met een wervelende danschoreografie willen we politici de hitte doen voelen van een massa mensen, die allemaal willen dat politici actie ondernemen om het klimaat en onze toekomst te redden !

Lees meer / 0 comment(s)

Geweld in Oostende: allemaal de schuld van de Oost-Europeanen

Wat een vreemde titel gisteren in De Morgen. Boven een artikel over de Oostendese opdracht van criminoloog Brice De Ruyver staat: “Brice De Ruyver: 'Oost-Europeanen zorgen voor veel overlast in Oostende'”.

In de rest van het artikel gaat De Ruyver nog een tijdje door over het 'probleem van de Oost-Europeanen'. Vreemd, jawel want De Ruyver werd als veiligheidsexpert aangetrokken nadat de badstad drie keer in anderhalf jaar tijd af te rekenen kreeg met zwaar geweld van jongeren. Alleen waren alle daders en alle slachtoffers... autochtonen.

Lees meer / 2 comment(s)