Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

De "wetenschappelijke analyses" van Jean-Marie Dedecker

De "wetenschappelijke analyses" van Jean-Marie Dedecker

Jean Marie Dedecker slaagde er in om in zijn boek 'Hoofddoek of blinddoek?' de migranten de schuld te geven van al wat misloopt in België. Met migranten heb je volgens hem niets dan last, hun religie deugt niet, ze hebben geen waarden, ze kosten ons. Je kan met de migranten zelfs 7 keer het Vlaams gat in de begroting vullen. Zelfs het probleem Brussel-Halle-Vilvoorde is volgens Dedecker een gevolg van de migratie....

Hier alvast een kleine compilatie van enkele "wetenschappelijke analyses" waarmee Jean-Marie Dedecker zijn nieuw boek in de media samenvatte. Ben ik nu de enige die meteen denkt aan het Vlaams Belang of is het al niet meer hoorbaar? Luister zelf maar eens...Lees hier alvast ook de recensie van het boek.

Amaai, dit klinkt als 'ze

Amaai, dit klinkt als 'ze mogen wel bestaan, maar niet hier!'.
Ze zijn allemaal profiteurs, zonder waarden!
Zo doorbreekt je niet de samenlevingsproblemen. Zo voedt je en verspreid je alleen de haat op vreemdelingen. En vooral nu, dat men weet welke moeilijkheden zich in Vlaanderen voordoen, profiteren mensen als LDD en Vl-B van de situatie. Extreem rechts blijft een partij die misbruikt maakt van de zwakheden, ontwetenheid, onmacht en misserie van mensen.

Keltoum

Gepost door Keltoum
16.10.2009

Tags