Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Bekijk de nieuwe website van indymedia

Bekijk de nieuwe website van indymedia

Twee maanden geleden kwam ik aan bij Indymedia zonder enige voorkennis van Drupal. De nieuwe website bestond uit alleen maar sketches van de lay-out. De Drupal-kennis kwam er na verloop van tijd bij, mede dankzij stagebegeleider Bruno. Ook de nieuwe website is al snel aangegroeid tot een werkend geheel.

Deze week heb ik nog enkele kleinere aanpassingen aangebracht, het voorlopige resultaat kunt u bekijken op http://michael.indymedia.be . Ook op http://dev.indymedia.be wordt er nog verder aan de website gewerkt door Bruno. Zoals ik reeds in mijn vorige blogs schreef, zal deze website over een aantal verbeteringen beschikken tegenover de huidige website. De grootste verbeteringen bestaan uit het uitbreiden van het community-aspect en het terugvinden van artikels. Hopelijk kan de nieuwe website ook u bevallen.

Het zal wel nog een tijdje duren voor de nieuwe website gelanceerd wordt, aangezien nog verschillende delen van de lay-out vormgegeven moeten worden, de functionaliteit nog verder verfijnd en de nodige testen moeten worden uitgevoerd. Een grote website zoals die van Indymedia (en zeker de nieuwe website) is namelijk niet in 1-2-3 af.

Last but not least: Thanx Indymedia voor deze leerrijke stage-ervaring !

michael.indymedia.be

Een voorpagina en url zoals ik ze wel graag zou zien ;-p ;-p

Het ziet er alleszins heel goed uit! Er staat wel Dries "Buytart"...

Begint al slecht:Fatal

Begint al slecht:

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'sites/all/modules/asset/asset_views.inc' (include_path='/usr/share/php/adodb') in /var/www/michael/sites/all/modules/asset/asset.module on line 12

Zit op een Linux systeem met Firefox browser.

foutjes?

ik krijg de twee pagina's al twee dagen niet open...

De test-server ligt

De test-server ligt momenteel stil omwille van hardware problemen. Wordt aan gewerkt ...

Michaelvdr

Gepost door Michaelvdr
21.03.2008